Har du altid drømt om at deltage i Gumball3000, men har endnu ikke lige fået købt den Lamboghini eller Ferrari? Så er The Carbage Run det billige alternative til dig. Kør en gammel spand 3000km igennem 10 lande på 5 dage, med fest hver aften og en rute du ellers aldrig havde begivet dig ud på.

The Carbage Run handler ikke om fart – kun eventyr, kreativitet og sjov! Din bil skal være mindst 15 år gammel og helst en gammel spand som du sørger for bærer sit helt eget præg. Hver dag vil du få nogle opgaver som vil bringe dig ud i de sjoveste og mærkeligste situationer, som du aldrig vil glemme. Løser du opgaverne tjener du point og det team som slutter ugen med flest point vinder The Carbage Run pengepræmien.

Udfordringerne i The Carbage Run starter allerede inden den første kilometer er kørt. Slip fantasien løs og mød op med din helt egen unikke Carbage bil. Om du vælger et par klistermærker eller måske et badekar på taget. Igennem afstemning findes også vinderen af den mest originale bil. Du vil få flere folk til at vende hovedet med din originale Carbage bil, end hvis du kørte en Ferrari. Folk på din vej vil grine og heppe på dig og det er præcis, hvad The Carbage Run handler om!

Årets Carbage Run finder sted fra mandag d. 27. juli til fredag d. 31. juli 2015  med start i Padborg og slutter i Emmen i Holland. Du kan læse mere og tilmelde dig på www.carbagerun.dk. Jeg er allerede tilmeldt. Så håber vi ses til det skørerest og vildeste rally i Europa.

Comments

comments